افرادی هستند که از لحاظ شخصیتی و نگرشی که دارند مناسب یک سری از شغل ها نیستند. و این را هم میشود از گفتگو و احساس آنها نسبت به آن شغل فهمید. در اینجا برخی از ویژگی‌ها و شخصیت‌هایی ممکن است برای شغل طراحی لباس مناسب نباشند را مثال میزنیم.

عدم علاقه به مد و فشن:   - قبل از شروع این بحث باید این موضوع را پیش بکشیم که قبل از هر چیزی باید از خود بپرسید که آیا به این شغل و حرفه و صنعت علاقه دارید یا نه ؟ توجه کنید علاقه دارید یا نه ؟ نه فقط به خاطر درآمدی که میتوان از آن کسب کرد. چرا که اگر به هدف پولدار شدن وارد این صنعت شوید ایده پردازی و نواوری را در خود خفه میکنید. لازمه این کار و اصل و اساس آن علاقه است . علاقه باعث شده افرادی که امروزه در این صنعت ارزش آفرین شدند و شما نام آنها را می‌شنوید موفق و مشهور شوند. افرادی که به دنیای مد و فشن علاقه ندارند یا از روندها و تحولات جدید بی‌خبرند، ممکن است نتوانند طراحی‌های موفقی ارائه دهند.
عدم خلاقیت:   - افرادی که اصولاً خلاقیت کمی دارند یا به سختی می‌توانند ایده‌های جدید و منحصر به فردی ارائه دهند، این افراد معمولا امکان دارد شخصیت ایده پردازی نداشته باشند و پیرو نظرات و ایده های دیگران باشند. این افراد برای صنعت طراحی لباس منایب نیستند چراکه طراح لباس یک فرد ایده پرداز و خلاق است.
عدم توجه به جزئیات:   - افرادی  که به جزئیات توجه نمی‌کنند یا دقت لازم را ندارند، ممکن است در طراحی و تولید لباس‌ها با مشکلاتی مواجه شوند.
عدم توانایی کار تیمی:   - افرادی که نمی‌توانند به خوبی با دیگران همکاری کنند یا در کار تیمی مشکل دارند، ممکن است در صنعت مد که نیاز به همکاری با دیگران دارد، موفق نباشند. البته این موضوع اهمیت بالایی ندارد چراکه شما میتوانید پس از گذراندن تکامل خود در این کار به صورت انفرادی و شخصی فعالیت داشته باشید. این را هم باید یادآوری کنم که کار تیمی لازمه موفقیت نیست و برعکس کار انفرادی هم لازمه موفق شدن نیست. همه چیز بستگی به باور و سبک کاری شما دارد.
عدم تحمل فشار کاری:   - یکی دیگر از خصوصیاتی که باید در این حرفه و شغل در خود ساخته باشید روحیه کاری است. روحیه ای خستگی ناپذیر. چراکه این کار به صبر و تمرین و تمرکز بالایی نیاز دارد تا بتوانید طرح های جدید و جذابی خلق کنید. بنابراین عدم تمرکز و استرس در تضاد با مسیر این کار است. طراحانی که نمی‌توانند تحت فشار کار کنند یا در مهلت‌های زمانی دچار استرس می‌شوند، ممکن است در این صنعت موفق نباشند.

عدم توانایی تحقیق و تحلیل:   - طراحانی که نمی‌توانند به خوبی روندهای بازار و سلیقه‌های مصرف‌کنندگان را تحلیل کنند، ممکن است نتوانند طراحی‌های موفقی ارائه دهند.
عدم اعتماد به نفس:   - اعتماد به نفس مهم ترین خصوصیات یک فرد برای نه تنها برای طراحی که در کل زندگی است. در واقع اعتماد به نفس همه چیزی ست که دنبال آن هستیم. یا بهتر بگویم ما در یک کار موفق می‌شویم که اعتماد به نفس بیشتری بدست بیاوریم و هر چه اعتماد به نفس بیشتری بدست بیاوریم انگیزه بیشتری برای ادامه مسیر داریم . یک فرد گوشه گیر و کم رو نمی‌تواند ایده پرداز باشد. نمی‌تواند ابراز وجود کند. نمی‌تواند طرح های جدید خلق کند و در یک کلام کسی که اعتماد به نفس ندارد دلیلی برای زندگی نخواهد داشت و مطمئناً این فرد توانایی تاثیر گذاری بر روند بازار مد را نخواهد داشت.  پس افرادی که اعتماد به نفس کافی ندارند و نمی‌توانند ایده‌های خود را با اطمینان ارائه دهند، ممکن است در این صنعت با چالش‌هایی مواجه شوند که قطعاً از پس آنها برنمی آیند. 
عدم مسئولیت‌پذیری:    - مسئولیت پذیری این نیست که همه کارهایی که باید در کسب و کارتان انجام شود خودتان به عهده بگیرید ،نه. منظور از مسئولیت پذیر بودن در این بخش این است که اگر پروژه ای به شما محقق شد توانایی به عهده گرفتن تعهداتی که باید پایبند آنها باشید را داشته باشید. اگر تیم کاری را رهبری میکنید باید احساس مسئولیت پذیری نسبت به همه افراد تیم داشته باشید. آنها را از همه لحاظ درک کنید. که البته این یک روند تکاملی است و هیچکس در شروع کسب و کار خود دراین موضوع موفق نیست. بنابراین کسانی که تجربه خوبی از احساس مسئولیت پذیری ندارند نمی‌توانند در این کار و بهتر بگویم در هر کاری روند پایداری داشته باشند. 
موضوعاتی که مثال زده شد تجربیاتی است که در اختیار شما قرار گرفت. هرکدام از آنها برای روند زندگی و صنعت طراحی لباس بسیار خیاطی ست. البته که چند مورد از آنها از نفس کشیدن هم مهمتر هستند. شاید فکر بکنید که طراحی لباس یک کار ساده و بدون چالش است که تنها کاری که باید انجام داد گرفتن مداد و پاک کن و کشیدن چند طرح و انتقال دادم آنها روی سیستم کامپیوتر است و تمام. اما در واقعیت اینطور نیست. درک من از این صنعت بهتر از هر کسی است که میشناسم .

و چون تجربیات زیادی در این حوضه دارم به یقین تمام توضیحات را تایید میکنم که به عنوان مثال اگر اعتماد به نفس خوبی نداشته باشید و درون گرا و کم رو باشید نمیتوانید طراح موفقی باشید و اگر هم غیر این باشد روند تکراری و یکنواختی خواهید داشت و نتیجه ای میگیرید که اکثریت طراح های لباس گرفته اند و چشم و امیدتان به شرایط جامعه و کمک دیگران است که به شما توجه نشان دهند که کارهایتان دیدن شوند. پس اگر خصوصیات و ویژگی هایی که گفته شد را در خود ندارید و به اتفاق به این صنعت علاقه دارید قبل از شروع روی این نواقص کار کنید و خود را بهبود ببخشید تا روند رشدتان در این کار سریع تر و با کیفیت تر شود.

 
درج نظر